Румънци подгряват Accept в София

Румънци подгряват Accept в София  | StandartNews.com

Вече ясна групата, която ще подгрява на Accept в София на 16-и декември. Това ще са AURA, които са определени като най-добрата група с женски глас в Румъния. В България са известни като първия победител от „Battle of the bands" по време на Kavarna Rock 2014. Стилът на групата е комбинация от хард рок, алтернативен рок и хеви метъл.

„AURA ни впечатлиха по време на фестивала миналата година и не само като музика, но и като цялостно изпълнение на сцена. Много са атрактивни и не случайно спечелиха битката. Феновете могат да очакват едно истинско шоу на 16 декември", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Accept идват с нов албум Blind Rage, който е и първият им албум достигнал до номер едно в родината им.

Билети за концерта на Accept вече са в мрежата. Цената до деня на концерта е 50 лева, а в деня входът ще е 55 лева. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай