"Mi Amor" на Мария Илиева с над 150 000 гледания за по-малко от месец

"Mi Amor" на Мария Илиева с над 150 000 гледания за по-малко от месец | StandartNews.com

След успешното представяне на новия си сингъл Mi Amor в началото на сезона, кралицата на българската поп музика Мария Илиева, вече се радва на огромната любов на своите фенове. За по малко от месец сингълът, който беше промотиран с видеоклип в ефира на музикалните медии и в YouTube, е гледан над 150 000 пъти.

„Реакцията на хората след появата на нова песен е най-показателна дали тя ще се превърне в хит," сподели дъщерята на диригента Ваня Монова.

Автор на песента е самата певица. За творбата си тя споделя, че е заредена с много силна емоция и че за записите са й били необходими само няколко часа. Музиката на Mi Amor е на американските продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и др. Режисьор на клипа е Виктор Антонов - Rikk, с когото Мария Илиева работи за първи път. Във видеото изпълнителката сменя три визии, а в кадрите се включва балет "НОВА", Екс Енерджи Крю и топ моделът на „Визаж Модел Груп" Виктор Либа.

Клипът може да бъде гледан в YouTube канала на "Facing The Sun": https://www.youtube.com/watch?v=yoSsDGOeeaE&list=RDyoSsDGOeeaE&t=11

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай