Кандидат-талант възхити Ицо Хазарта

Кандидат-талант възхити Ицо Хазарта | StandartNews.com

"Срам ме е, че човек като мен трябва да оценява човек, като теб", възкликнал Ицо Хазарта в последния ден на кастингите за "България търси талант". Рапърът бил толкова възхитен от уменията на неизвестен кандидат, че направо го изстрелял на полуфинал натискайки Златния бутон. Снимките на петото издание на шоуто, което тръгва по bTV на 6 март, завършиха преди дни. Над 300 таланти от цял свят се бориха да получат "да" от поне трима от членовете на журито, в което освен Хазарта са и Любен Дилов-син, Асен Блатечки и Михаела Филева. И тази година водещата Мария Силвестър ще очаква талантите за първи коментари на изпълненията им зад кулисите.

"Смисълът на това шоу е нещо като колективна психотерапия на нацията. Минават нейните деца, родители, баби и дядовци и показват всякакви таланти. И това има огромен ефект не само върху хората, които участват, а и върху тези, които го гледат. Много е забавно и приятно и нищо не е на живот и смърт. Тази година при нас дойдоха хора от над 20 държави и много млади българи, които живеят в чужбина, но искат да направят нещо и в родната си страна", коментира Дилов-син.

Симеон Червенков, Стефан Стефанов и Аврам Големечков пък започват поредицата "Мастъри в кухнята" днес в "Преди обед" пак по bTV. Любимото трио от първия сезон на кулинарното шоу MasterChef ще предложат интересни рецепти за гурме ястия с евтини продукти. Ценителите на добрия вкус ще видят техните идеи и хитринки в кухнята, и ще чуят забавните им готварски истории.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай