Сряда,

Истерия по първото гостуване на Skrillex в България

От: Failed to load user -
2863
Истерия по първото гостуване на Skrillex в България
A
A
A

След като билетите свършиха за 48 часа, днес в 13:00 пускат последните 100 броя

София. Първата поява на Skrillex в България е на път да се превърне в едно от най-чаканите събития за януари, информират организаторите. Пуснатите преди месец билети за шоуто на звездата, бяха изкупени за 2 дни. Днес от Ялта, обявиха че пускат последни 100 броя билети - от върнати или неплатени на време резервации. Билетите ще се продават само на касите от мрежата на Eventim и няма да има възможност за онлайн резервации или онлайн покупки. Билетите тръгват в продажба точно в 13:00 часа.

Sonny John Moore има 8 номинации за Грами и печели 6 от тях. През 2012 MTV му дава наградата за най-добър музикален клип. Skrillex е неизменна част от най-големите фестивали и арени по света, а сега идва за първи път и в България.

"Реших, че през новата година искам да направя нещо различно. Искам да обиколя най-добрите клубове в света и да си почина за малко от напрежението на голямата сцена. Клубовете ми липсват. Ще е много, много интересно турне!", заявява Skrillex преди няколко месеца. Ялта е един от клубовете, които попадат в полезрението на Skrillex двете страни бързо се разбират. Така на 29 януари ще видим звездата за първи път в България.

От Ялта вече преговарят за нова дата.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com