Събота,

Фенове плащат по 2000 лв. на вечер заради Роби

От: Администратор -
2964
Фенове плащат по 2000 лв. на вечер заради Роби
A
A
A

По 2000 лв. на вечер са готови да отделят най-верните фенове на Роби Уилямс и "Касабиан" за хотела, в който най-вероятно ще бъдат настанени звездите на "Спирит ъф Бургас". Британските изпълнители пристигат за първи път в България, за да се включат в тазгодишното издание на фестивала, което ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.
"В последните дни доста хора звънят, за да питат дали някоя от звездите ще спи в нашия хотел, резервират си стаи при нас с надеждата да срещнат Роби или музикантите от "Касабиан". Истерията по фестивала е голяма", разкриват от рецепцията на най-луксозния хотел в Бургас.

Меломаните са решили да окупират морския град два дни преди старта на фестивала с надеждата, че някои от звездите ще пристигнат по-рано и ще имат възможността да ги видят на живо и да се запознаят с тях. След като почти всички хотели в Бургас и региона са пълни, къмпингите и хората, отдаващи квартири, вече се подготвят, за да поемат допълнителния трафик от хора.

Съвсем скоро от общината ще обявят и кои булеварди ще бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде организиран целият поток от хора, прииждащ от всички градове на страната, както и да се избегнат задръстванията преди и след фестивала. От БДЖ също са дали заявка, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на "Спирита" и така да облекчат трафика към Бургас.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com