Водещата компания HeadLine се ребрандира 

Компанията за медиа мониторинг и анализи назначава нов директор с 14-годишен опит в областта

Водещата компания HeadLine се ребрандира  | StandartNews.com
  • Компанията за медиа мониторинг и анализи назначава нов директор с 14-годишен опит в областта

HeadLine, водещата компания за медиа мониторинг и анализи, част от М3 Communications Group, Inc., се ребрандира и представи своето ново лого, с което отбеляза нов етап от развитието си. За новата си визуална идентичност компанията се довери на криейтив директора в М3 Communications Group, Inc., Яна Георгиева, която успя да създаде обновена и по-модерна визия, запазвайки добре познатите на многобройните клиенти на Headline корпоративни цветове.

Компанията анонсира и назначаването на нов управляващ директор – Николай Гладков, който поема управлението на екипа от млади и амбициозни експерти. Той е специалист в областта на професионалния медиа мониторинг с 14-годишен опит. Кариерата му стартира през 2007 г. в Информационна агенция „Фокус“ като „Специалист обработка на печатни издания“, като в следващите години заема длъжността „Специалист медиа анализи“ в няколко други компании в бранша. В три от тях е заемал и ръководни постове.

HeadLine е компания с лидерски позиции в областта на професионалния медиа мониторинг на българския пазар вече повече от 15 години с голяма клиентска база от международни и български компании. HeadLine предлага интелигентни услуги в областта на медийните анализи и мониторинг, съобразени с нуждите на клиента, неговите интереси, изисквания и стандарти. Компанията осигурява професионални двуезични услуги (на български и английски), които обхваща всички национални и регионални печатни и онлайн медии, радио станции, телевизионни канали, социални медии, както и мониторинг по събития или кризи. 

За HeadLine:

Headline Ltd. е дъщерна компания, част от M3 Communications Group, Inc., работеща в предлагането на професионален медиен мониторинг в България от 2004 г. В компанията работят амбициозни, отговорни и динамични хора, отлично запознати с цялата печатна преса и онлайн изданията в България, което е невероятно предимство при управлението на информационния поток. Екипът обслужва клиенти от различни сектори – технологии, финансови услуги, козметична индустрия, здравеопазване, авиация, транспорт и логистика, търговия на дребно, храни и напитки, електроенерия, хотелиерство и други. През 2020 г., след обявяването на извънредното положение в страната, Headline разработи изцяло нова специализирана услуга - COVID-19 мониторинг, която и до днес се предоставя на клиентите на компанията. Услугата представлява ежедневен мониторинг на най-актуалната информация за пандемията, както и незабавни уведомления в случай на извънредни новини, касаещи развитието на бизнеса им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай