Понеделник,

Водещата компания HeadLine се ребрандира 

От: Стандарт -
Водещата компания HeadLine се ребрандира 
A
A
A
  • Компанията за медиа мониторинг и анализи назначава нов директор с 14-годишен опит в областта

HeadLine, водещата компания за медиа мониторинг и анализи, част от М3 Communications Group, Inc., се ребрандира и представи своето ново лого, с което отбеляза нов етап от развитието си. За новата си визуална идентичност компанията се довери на криейтив директора в М3 Communications Group, Inc., Яна Георгиева, която успя да създаде обновена и по-модерна визия, запазвайки добре познатите на многобройните клиенти на Headline корпоративни цветове.

Компанията анонсира и назначаването на нов управляващ директор – Николай Гладков, който поема управлението на екипа от млади и амбициозни експерти. Той е специалист в областта на професионалния медиа мониторинг с 14-годишен опит. Кариерата му стартира през 2007 г. в Информационна агенция „Фокус“ като „Специалист обработка на печатни издания“, като в следващите години заема длъжността „Специалист медиа анализи“ в няколко други компании в бранша. В три от тях е заемал и ръководни постове.

HeadLine е компания с лидерски позиции в областта на професионалния медиа мониторинг на българския пазар вече повече от 15 години с голяма клиентска база от международни и български компании. HeadLine предлага интелигентни услуги в областта на медийните анализи и мониторинг, съобразени с нуждите на клиента, неговите интереси, изисквания и стандарти. Компанията осигурява професионални двуезични услуги (на български и английски), които обхваща всички национални и регионални печатни и онлайн медии, радио станции, телевизионни канали, социални медии, както и мониторинг по събития или кризи. 

За HeadLine:

Headline Ltd. е дъщерна компания, част от M3 Communications Group, Inc., работеща в предлагането на професионален медиен мониторинг в България от 2004 г. В компанията работят амбициозни, отговорни и динамични хора, отлично запознати с цялата печатна преса и онлайн изданията в България, което е невероятно предимство при управлението на информационния поток. Екипът обслужва клиенти от различни сектори – технологии, финансови услуги, козметична индустрия, здравеопазване, авиация, транспорт и логистика, търговия на дребно, храни и напитки, електроенерия, хотелиерство и други. През 2020 г., след обявяването на извънредното положение в страната, Headline разработи изцяло нова специализирана услуга - COVID-19 мониторинг, която и до днес се предоставя на клиентите на компанията. Услугата представлява ежедневен мониторинг на най-актуалната информация за пандемията, както и незабавни уведомления в случай на извънредни новини, касаещи развитието на бизнеса им.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички