Семейства правят бизнес с Lafka

Дават им павилионите с касов апарат и стока

Семейства правят бизнес с Lafka | StandartNews.com

София. Семейният бизнес има шанс да се развие с проект Lafka. Във времена на криза, в които малкият бизнес е притиснат от липса на финансиране от неравна борба с големи доставчици, Lafka дава възможност на предприемчивите да създадат свой бизнес по утвърден модел, без да рискуват спестяванията си или да се притесняват за бъдещето. Навлязлата наскоро търговска верига за бързообортни импулсивни стоки създаде програма за франчайз партньорство. От проверка на договорите става ясно, че франчайз взаимоотношенията облекчават условията за развитие на семеен бизнес. "Взаимното доверие е ключово за нас", казват от "Табак Маркет" АД и допълват "Затова първите ни партньори са наши служители, които ни се довериха".

Ръководството на компанията започна регулярни седмични срещи със служителите, за да разяснява теми по проекта. Най-голямото предимство на франчайз партньорството е, че всички инвестиции в обект, стока, ПОС терминал, касов апарат, СОТ, видеокамера, паникбутон и друга модерна техника идват от Lafka. Условията с доставчиците се договарят от "Табак Маркет" АД, което изключително облекчава предприемачите, защото се възползват от по-изгодните договорени цени и възможностите за промоции и активности за цялата верига. През целия период на договора желаещите да започнат подобен бизнес имат подсигурен доход от 1000 лева всеки месец, уточняват от компанията. Партньорът има задължение да наеме персонал и да управлява обекта, като може да работи и той самият, както би могъл да наеме и роднини, казват от "Табак Маркет" АД. И уточняват, че хората имат само грижата да управляват персонала. Кандидатствалите за подобен бизнес под шапката на Lafka получават и процент от продажбата на всяка една стока под формата на комисиона, с която се плащат заплати на наетите.

Търсим коректни партньори

Борис Захариев, Изпълнителен директор на Табак Маркет

Не е необходимо кандидатстващият да е професионален търговец, а да му се работи, да е съвестен и коректен. По този начин даваме шанс да се създаде семеен бизнес на хора, които нямат възможност да инвестират собствени средства или се притесняват да го направят. Правим своеобразна бизнес платформа за хора, които не могат да се борят с големите доставчици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай