Пуснаха парфюм за $118 000

Пуснаха парфюм за $118 000 | StandartNews.com

Вашингтон. Флакон с парфюм, обсипан с 665 скъпоценни камъка, на американската компания Sillage се очаква да предизвика интереса на посетителите на изложението за луксозни стоки от 27 до 29 септември в Абу Даби. Диамантите и изумрудите са оформени като цвете и гекон, а 75 мл от аромата струват 118 000 долара, съобщава profit.bg. Богаташите, които ще търсят по време на форума новите си играчки, ще могат да се насладят и на единствения по рода си модел на Rolls-Royce Phantom Coupe Ruby, чиято отличителна характеристика е огромен червен рубин на таблото.

Ако искате да зарадвате половинката си с апарат срещу стареене, при това украсен с безброй диаманти, то трябва да приготвите сумата от 9,8 млн. долара. Толкова струва луксозното предложение на германската компания System4 Technologies.

Базисният модел на апарата, който трябва да спре времето за тялото ви, струва "едва" 557 000 долара, но пък е лишен от блясъка на скъпоценните камъни. По време на форума се очаква погледите да събират и 22-каратовите златни столове в стил Наполеон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай