Мастит бизнесмен започва да строи град у нас

Намира се много близо до морето

Мастит бизнесмен започва да строи град у нас | StandartNews.com

Сериозен бизнесмен започва амбициозен проект у нас, съвсем близо до морето.

Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради предстои да бъдат изградени в с. Бенковски, Община Аврен, Област Варна. Инвестиционното предложение е на компания на гражданин на Израел и е входирано в РИОСВ-Варна, видя Economic.bg.

Компанията, която иска да изгради комплекса, е регистрирана през 2010 г. във Варна. Едноличен собственик на капитала и управител на компанията е Шай Гениш от Израел, според Търговския регистър.  

Уведомлението за инвестиционно предложение подлежи на обществено обсъждане в срок от 14 дни, считано от 9 април 2024 г., става ясно от информация на сайта на Регионалната инспекция по околна среда и водите – Варна.

Предстои да бъде направена и екологична оценка на инвестиционния проект.

Бъдещият комплекс ще бъде с размер 19000 кв. м, а селото, където ще бъде изграден комплекса, се намира на около 3 км от главния път Бургас – Варна.

Шай Гениш участва в управлението на още няколко фирми, занимаващи се с недвижими имоти. Той е бил съдружник във варненска компания, която е учредена през 2011 г. и се занимава с покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти. През 2014 г. обаче Гениш е заличен като съдружник и управител и компанията се поема от Йосеф Бахар, който става едноличен собственик на дружеството.

Шай Гениш участва като съдружник с дял от 1200 лв. и в друга фирма която също се занимава с покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
14 Коментара
Кардам
преди 1 седмица

Не е за българите, а за тях. Започнаха голямата инвазия още преди години, предимно около водни басейни...

Откажи
Sandy
преди 1 седмица

След последните удари на Иран срешу Израел, много евреи се отправят и към България. Няма лошо, да идват и се заселват, България има нужда от тях.

Откажи
Гого
преди 1 седмица

Абе от чифути никой хаир не е видял, ако не вярваш питай палиатинците

Откажи
Николай Стоименов
преди 1 седмица

Щом е евреин някой скоро ще бъде измамен и ще се тръшка

Откажи
Йокин
преди 1 седмица

Ний си имаме,240,,Израелци"...

Откажи
Станчев
преди 1 седмица

Имал съм дългогодишни и продължавам да имам близки контакти с евреи от Израел,само полза съм имал и имам.Много може да се учим от тях !!! Предпочитам ги с техния ред,дисциплина,отношение и мислене пред някакви си мигранти от не знам къде си.

Откажи
Галина
преди 1 седмица

Да,по-добре те с техния ред и дисциплина.Ние имаме традиции с мир и уважение помежду си..

Откажи
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи
Верка Александрова
преди 1 седмица

Да беше само там вижте мащабното строителство на входа на с Лозен цялото поле между Горубляне и Лозен се застроява

Откажи
Верка
преди 1 седмица

Евреите рано или късно ще се местят от чуждата за тях палестинска земя. Пробваха да се намърдат в Украйна, но Путин е умен човек - не е съгласен. А тук у нас , Ганьо Балкански винаги мисли, че ще има келепир , даже когато му взимат земята. И накрая Ганьо остава с пръст отзад. Това да каниш евреин в собствената си къща, задължително ще останеш без нея и трябва да си побъркан.

Откажи
Асан
преди 1 седмица

Уникално малоумие! Браво!

Откажи
АСПАРУХ
преди 1 седмица

България вече е разделена. Южна става -Северна Турция, а Северна - Нов Израел. София и наоколо става - Първа Ромска реплика.

Откажи
Нико
преди 1 седмица

Пуснете ли евреите...свърши ви селото !

Откажи
Моше
преди 1 седмица

От заглавието разбрах че, мастия бизнесмен ще строи у нас?!!!

Откажи