Lafka кани малкия бизнес на среща

Lafka кани малкия бизнес на среща | StandartNews.com

София. В отговор на масовото недоволство срещу навлизането на пазара на новата верига павилиони за вестници и цигари Lafka, която е собственост на "Булгартабак", от веригата съобщиха, че канят на среща средния и дребния бизнес.

 

Веригата Lafka ще организира срещи в цялата страна с представители на организациите на дребния, средния бизнес и местната власт, се казва в прессъобщението.

 

"Ние търсим диалог, а не конфронтация, бихме искали да представим пред всички организации и обществеността какво представлява проект Lafka. През последните седмици вървят много спекулации относно търговската верига, които за съжаление имат политически оттенък.

 

Считаме, че чрез диалог ще бъдат изчистени всички спекулации относно проект Lafka, надяваме се, че след тези срещи всичко ще бъде изяснено и хората ще имат достатъчно информация, за да не бъдат въвеждани в заблуждение", каза изпълнителният директор на "Табак Маркет" АД, Борис Захариев.

 

Навлязлата наскоро търговска верига за бързообортни импулсивни стоки има програма за франчайз партньорство, при което инвестициите идват от Lafka, а условията с доставчиците се договарят от "Табак Маркет" АД, казват още от Lafka.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай