ITA Airways обяви, че е започнала полети до България

С новия си директен полет ITA Airways се разширява в Източна Европа

ITA Airways обяви, че е започнала полети до България | StandartNews.com

Новата италианска национална авиокомпания ITA Airways продължава да разширява международната си мрежа, като пуска директен полет от Рим Фиумичино до международно летище София.

Новата връзка ще се изпълнява с Airbus A319, с три седмични честоти всяка сряда, петък и неделя от 2 октомври 2022 г., с излитане от летище Фиумичино в Рим в 09:50 ч. и пристигане на международно летище София в 12,40 ч. местно време. Полетът от София е в 13:30 ч. и каца в Рим Фиумичино в 14:25 ч.

С новия си директен полет ITA Airways се разширява в Източна Европа. Италия е един от най-силните търговски партньори на България, като новата директна линия ще подобри икономическия, търговския и културния обмен между двете страни.

Фокусът на авиокомпанията е за увеличаване на международните дестинации, както върху бизнес пътуванията, така и тези за туризъм, като същевременно засилва дейностите за свързаност в чужбина към различни междуконтинентални пазари, по-специално потоците между България и Аржентина, Бразилия, Индия и Северна Америка (и обратно), които ще се обслужват изцяло от ITA Airways.

Всички нови полети на ITA Airways могат да бъдат закупени на https://www.ita-airways.com/ или чрез контактния център на компанията, туристическите агенции и билетните каси на летището.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай