А1 Xplore TV дава YouTube и YouTube Kids от телевизора

Абонатите на интерактивната ТВ платформа на А1 ще управляват личните си плейлисти, канали и абонаменти направо от екрана на телевизора

А1 Xplore TV дава YouTube и YouTube Kids от телевизора | StandartNews.com
  • Абонатите на интерактивната ТВ платформа на А1 ще управляват личните си плейлисти, канали и абонаменти направо от екрана на телевизора
  • Сигурното и безопасно съдържание в YouTube Kids e съобразено с възрастта на децата

Клиентите на интерактивната телевизия на А1 вече разполагат с бърз достъп до YouTube и YouTube Kids – директно от главното меню на Xplore TV. Приложенията YouTube и YouTube Kids в Xplore TV предоставят цялото съдържание, функционалности и навигация, които клиентите са свикнали да ползват на своя телефон или компютър. Сега те могат още по-удобно да достъпват личните си плейлисти и абонаменти, да гледат любимите си видеа, директно от екрана на своя телевизор. Приложението YouTube в главното меню на Xplore TV може да бъде управлявано и през смартфон.

С YouTube Kids в Xplore TV родителите могат да бъдат сигурни, че детето няма да попадне на неподходящо съдържание. Всички видеа са подредени по възрастови групи – за най-малките до 4 години, за децата между 5 и 7 години и съответно за от 8 до 12-годишните. Съдържанието е категоризирано по жанр – поредици, музика, обучение, препоръчани и др.

Достъп до YouTube и YouTube Kids имат всички клиенти на Xplore TV. Интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV предоставя достъп до 4K съдържание. Тя се адаптира към зрителските предпочитания и препоръчва предавания и филми според тях. Функциите за универсално търсене и интуитивният потребителски интерфейс улесняват достъпа до съдържание в програмата и Видеотеката с хитови заглавия.

С добавянето на YouTube и YouTube Kids към A1 Xplore TV компанията продължава да се грижи за предоставянето на разнообразно и качествено съдържание на своите клиенти – телевизионно, кино, а вече и достъп до най-ползваните приложения за достъп до видеа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай