Сряда,

И победителят е: Най-добър петзвезден SPA хотел за 2017 г. в България и на Балканите – Arte Spa&Park Hotel

От: Администратор -
154
И победителят е:  Най-добър петзвезден SPA хотел за 2017 г.  в България и на Балканите – Arte Spa&Park Hotel
A
A
A

На това му се казва летящ старт към звездите на Arte Spa&Park Hotel който получи две от най-желаните отличия в туризма. „Най-добър петзвезден SPA хотел в България за 2017г." - връчена на традиционата церемония на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) която се провежда за 22ра поредна година.

Само седмица по-късно грабна и приза за „Най-добър SPA хотел на Балканите за 2017г." на Balkan Awards for Tourism Industry (BATI).

„Горди сме, че за толкова кратък период от време стъпихме смело на туристическата карта на България. Когато нашата инициатива стартира, това беше само една смела идея, идея за хотел, който е иновативен, различен, запомнящ се. Голямата вяра и силната амбиция ни помогнаха да реализираме нашия проект. И ето – година по-късно стоя тук, сред вас!", каза Кирил Йовнов – Генерален Директор на Arte Spa&Park Hotel, Велинград на наградите на БХРА на 28 ноември 2017г.

Елегантно разположен в уютната прегръдката на борови гори, Arte Spa&Park Hotel ще Ви плени с отношение към всеки детайл и запомнящ се интериор. От емблематичните кошери през запазената марка на дървените еленски глави, всичко тук е изработено от естествени материали за да Ви доближи максимално до природата.

Най-голямо богатсво на комплекса е живата вода. Неподражаем, по своему специален и уникален СПА комплекс, които предлага на гостите си грижа и възможност да се потопят в мистичния свят на минералната вода.

Arte Spa&Park Hotel се превърна в предпочитана дестинация за многобройните ценители на SPA изкушенията, както и на едни от най-известните български личности сред които Ники Кънчев, Валя Балканска, Краси Радков, Николета Лозанова, Кубрат Пулев и много други.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com