Хотел „Маринела“ отново се нарежда сред най-луксозните хотели в света с номинации за World Luxury Hotel Awards

Хотел „Маринела“ отново се нарежда сред най-луксозните хотели в света с номинации за World Luxury Hotel Awards | StandartNews.com

За трета поредна година Хотел Marinela Sofia ще вземе участие в едни от най-престижните международни туристически награди World Luxury Hotel Awards и отново ще се позиционира сред най-луксозните хотели в света с цели три номинации - „Луксозен дипломатически хотел", „Луксозен хотел и конферентен център" и „Луксозен модерен хотел" World Luxury Hotel Awards е върх на постиженията в сектора на луксозния хотелиерски бизнес, предлагаща международно признание, гласувано от гости, туристи и участници от индустрията.

През 2016 г. перлата в короната на Victoria Group получи приза World Luxury Hotel Awarad в категория „Луксозен бизнес хотел" на официална церемония в Доха и се нареди сред международно признанати хотели, като хотел „Армани" в Милано, хотел „Кемпински" в Доха и много други световно известни брандове в туристическия бизнес. През 2017 г. хотел Marinela Sofia получи три приза World Luxury Hotel Awards за, съответно: най-луксозен бранд в Източна Европа, най-луксозен хотел и конферентен център и най-луксозен бизнес хотел.


Подкрепете ни и тази година като гласувате на https://luxuryhotelawards.com/hotel/hotel-marinela-sofia до 31 Август 2018 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай