Млади адвокати с Оскари за дела

Млади адвокати с Оскари за дела | StandartNews.com

Омбудсманът Мая Манолова връчи награда на церемонията на в. "Стандарт" „Новата генерация: Юристите"

Млади адвокати бяха отличени в категория "Дело на годината" по време на официалната церемония в Огледалната зала на СУ "Св.Климент Охридски" по връчването на наградите на победителите в конкурса на вестник „Стандарт" „Новата генерация: Юристите". Това са съдебни процеси, за които се говори дълго преди да започнат, а отзвукът не стихва далеч след техния финал. Не е пресилено ако кажем, че това са Оскарите за адвокати, обяви водещата Нина Никол.

Претендентите по азбучен ред бяха:
1.Анна Серафимова
2. Венцислав Точков
3. Петър Николов

Призът за третото място получи Анна Серафимова, а наградата бе връчена от Стамен Янев, председател на Агенцията за инвестиции.

Призът за второ място връчи адвокат Людмил Рангелов, носител на голямата награда „Дело на годината", а наградата получава Петър Николов.

Адвокат Тодор Батков, председател Съвета на директорите на вестник „Стандарт", връчи наградата на победителя Венцислав Точков. 

В категория „Социална ангажираност" бяха отличени адвокатите, които дават от своето време, от своята компетентност - когато се борят за социално-значими каузи - благотворителност, социални кампании, защита на правата на хора в неравностойно положение.

Имената на тримата, спечелили най-много точки в категорията „Социална ангажираност" бяха:
1. Борис Харизанов
2. Валентина Каменарска
3. Мартин Пеев

Наградата за трето място връчи Богдана Желявска, председател на Асоциацията на съдиите в България. Тя отиде при Мартин Пеев. Призът за второ място връчи проф. Анастас Герджиков, ректор на СУ „Климент Охридски".

Омбудсманът Мая Манолова връчи наградата за първо място - на Борис Харизанов.
А номинация в тази категория за Свилена Петрова – получи грамота.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай