Събота,

Какво каза мъжът, прегазил куче на Бъдни вечер? Сипе обвинения

От: Редакция -
1219
Какво каза мъжът, прегазил куче на Бъдни вечер? Сипе обвинения
A
A
A

Шофьорът, който бе арестуван след като прегази куче в село Мало Конаре на Бъдни вечер, изложи своята версия за случилото се.

52-годишният Николай Делииванов излезе днес по обед от ареста, съобщи "Марица". 

"Съжалявам много за постъпката си. Прокурорът е наясно с всичко. Някои хора си направиха пиар с това. Същите, които са оставили кучето болно да лежи на улицата, вместо да го приберат за лечение. Не съм блъснал кучето умишлено. Просто не го видях. Имаше и кашони там. Вижте на клипа. Роден съм там и съм израснал и много добре познавам района. Аз самият съм ловец и имам 7 кучета. Там имаше още две кучета. Имаше и един спрял трактор отдясно. Реших да го заобиколя. Как си представяте, че ще го направя. Виждал съм го сто хиляди пъти това куче, че лежи там. След инцидента отидох с Наско Мастърков при кучето, не е вярно, че съм го подминал", продължи версията си  Делииванов. 

"Наско Мастърков ми каза, че кучето е бездомно. Аз не знаех, че са обвинили друг човек за случая. Аз си бях цялата вечер в къщи и едва вчера разбрах, че търсят кой го е блъснал", каза още шофьорът.  

Снощи той бе задържан с полицейска заповед за 24 по закона за МВР и няма как да остане за повече в ареста, ако наблюдаващият прокурор не е решил за удължаване на мярката "задържане под стража" с нови 72 часа, което е изцяло в неговите правомощия.  

 


Всички новини от категория Правосъдие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com