Какво каза мъжът, прегазил куче на Бъдни вечер? Сипе обвинения

Направиха си пиар хора, които са оставили животното болно на улицата, посочи шофьорът

Какво каза мъжът, прегазил куче на Бъдни вечер? Сипе обвинения | StandartNews.com

Шофьорът, който бе арестуван след като прегази куче в село Мало Конаре на Бъдни вечер, изложи своята версия за случилото се.

52-годишният Николай Делииванов излезе днес по обед от ареста, съобщи "Марица". 

"Съжалявам много за постъпката си. Прокурорът е наясно с всичко. Някои хора си направиха пиар с това. Същите, които са оставили кучето болно да лежи на улицата, вместо да го приберат за лечение. Не съм блъснал кучето умишлено. Просто не го видях. Имаше и кашони там. Вижте на клипа. Роден съм там и съм израснал и много добре познавам района. Аз самият съм ловец и имам 7 кучета. Там имаше още две кучета. Имаше и един спрял трактор отдясно. Реших да го заобиколя. Как си представяте, че ще го направя. Виждал съм го сто хиляди пъти това куче, че лежи там. След инцидента отидох с Наско Мастърков при кучето, не е вярно, че съм го подминал", продължи версията си  Делииванов. 

"Наско Мастърков ми каза, че кучето е бездомно. Аз не знаех, че са обвинили друг човек за случая. Аз си бях цялата вечер в къщи и едва вчера разбрах, че търсят кой го е блъснал", каза още шофьорът.  

Снощи той бе задържан с полицейска заповед за 24 по закона за МВР и няма как да остане за повече в ареста, ако наблюдаващият прокурор не е решил за удължаване на мярката "задържане под стража" с нови 72 часа, което е изцяло в неговите правомощия.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай