Земеделец разкри! Думите към Костадинов

Лидерът на Възраждане на свой ред даде отговор

Земеделец разкри! Думите към Костадинов | StandartNews.com

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов излезе във Фейсбук с коментар към симпатизанти, които искат да обяснят какво се е по време на днешния протест. 

"Видях:) Един от босовете като чу какво ми говорят хората и прати един от своите хора да вика след мен, като си тръгвах, че не ме били канили:) И медиите веднага го накацаха радостни и щастливи като мухи на..., айде да не казвам какво:)", каза той.

Пред България он ер говори човекът, който го изгони:

"Аз лично го изгоних. Не му е тук мястото", обясни той.

Ето какво пише Костадинов:

"Днес внесохме предложение за решение на парламента, с което се забранява вноса на земеделска продукция от Украйна. Представители на протестиращите земеделци ме поканиха на разговор по този въпрос. По думите им сред техните ръководители има хора, които са готови да приемат компромис с правителството, а огромното мнозинство не го иска. Казах им едно просто нещо - ако някой ги предава, да спрат да му вярват.

Когато основах Възраждане преди 9 години това беше един от основните ми мотиви - не исках никога повече никой да ме лъже и предава! Това е и основната причина, поради която Възраждане не спира да расте и да трупа подкрепа - защото не лъжем и не предаваме избирателите си"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай