Воля ще гони търговците от храма "България"

"На Велики понеделник Христос е изгонил търговците от храма. Ние възприемаме България като храм и също искаме да изгоним от нея търговците на паспорти, грабителите на народа", заяви в предаването на БНТ "Още от деня" лидерът на "Воля"

Воля ще гони търговците от храма "България" | StandartNews.com


   "На Велики понеделник Христос е изгонил търговците от храма. Ние възприемаме България като храм и също искаме да изгоним от нея  търговците на паспорти за българско гражданство, на грабителите на народа". Това заяви в предаването на БНТ "Още от деня" лидерът на партия Воля Веселин Марешки, водач на родолюбива коалиция за евроизборите. Според него върху родолюбците от "Воля" и партньорите им се стоварвала голяма отговорност - да консолидират партиотичния вот, след като т.н. Обединени патриоти според него не са изпълнили предизборните си обещания и хората са останали излъгани. Сега се явявали и разделени на евроизборите и ева ли щели да прескочат бариерата. Истинските патриоти обаче имали алтернатива, за да не останат без представителствов Европарламента - коалицията около "Воля". Според него в предстоящата кампания за евроизборите "Воля" и родолюбивата коалиция, която създаде нямали да имат сериозен опонент. "Основния дебат е кой с по-.голям апартамент и с по-голяма тераса се е облагодетелствал, кой по-малко е крал, а ние искаме да спорим кой е направил повече добро за България", аргументира се Марешки.
 "От много години българският народ иска във властта да влизат заможни хора, които има какво да загубят", каза още Марешки и подчерта, че във "Воля" не само той е богат.  Той коментира и постоянните престрелки между президента Румен Радев и управляващите. "Държавният глава има ограничени пълномощия и това, че се изявява като говорител на БСП въобще не ни харесва", категоричен бе Марешки. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай