Трима отказаха поста на Танов

Трима отказаха поста на Танов | StandartNews.com

София. Трима души вече са отказали да оглавят Агенция "Митници", научи "Стандарт". Докато досегашният шеф на агенцията Ваньо Танов се бори с тежко заболяване и е подложен на поредица от операции, подчинените му се чудят кой ще е новият им началник.

В пълно неведение сме, подхвърлят се различни имена, но нищо конкретно няма, коментират от звеното. Преди дни беше обявено, че новото правителство иска да смени Танов. Той обаче е в болничен и докато не се върне на работа, не може да бъде освободен от поста и на негово място да бъде сложен друг човек.

Въпреки това сондажите за това кой да оглави агенцията продължават. Според запознати всички кандидатури, обсъждани досега, са на хора, които са вътре в системата. Външен човек трудно може да се справи на поста, коментират експерти от агенцията. Въпреки усиленото търсене засега няма одобрена конкретна кандидатура на човек, който да застъпи на поста след Танов. Запознати коментират, че вероятността той да се върне от болничен в близките три до шест месеца, е много малка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай