Тома Биков разкри тайна. Къде издиша Асен Василев

Коментар на депутата от ГЕРБ в "Панорама"

Тома Биков разкри тайна. Къде издиша Асен Василев | StandartNews.com

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков коментира в предаването "Панорама" преговорите с "Продължаваме промяната".

"За съжаление ние бяхме и сме в една фаза, в която голямата новина беше, че изобщо сме се срещнали. Нещо, което в нормална ситуация, би трябвало изобщо да не е новина. От тази гледна точка беше позитивен момент. Друг е въпросът в това, което си казахме и което както ние чухме от ПП, така и те чуха от нас. Че имаме много сериозни разминавания по отношение не бюджета за следващите три години. Животът няма да свърши с 2023 г., нито ще свърши със зимата", каза Биков.

"Иначе в парламента се постигат конституционни мнозинства по много важни стратегически въпроси. Неразбирането идва там, където започне маркетинга. Аз усетих по време на тази среща силните качества на Асен Василев като специалист по маркетинг, и недостатъците му, които са очевидни, като финансист.

Важното за мен беше, че ние не сме склонни да се занимаваме с маркетинг в тази ситуация. Ние сме склонни да се занимаваме се бюджет, финанси, сериозно, без авантюри и без да сме склонни да подкрепяме всяко нещо на някого, само защото той е сметнал, че на някого е симпатичен. Те са си хванали едни 16 точки, които не могат да изчерпат всички проблеми.

Няма да направим компромис с нормалността. Защото благодарение на липсата на нормалност сме в тази ситуация, в която се намираме в момента. ", смята той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай