Скандал в ефира. Виктор Николаев захапа политик и жестоко съжали

Делян Добрев затвори устата на водещия

Скандал в ефира. Виктор Николаев захапа политик и жестоко съжали | StandartNews.com

Скандал нажежи ефира на Нова тв. Водещият Виктор Николаев реши да се направи на оригинален и захапа Делян Добрев от ГЕРБ за 73-те стотинки, които „Лукойл” трябва да връща. Но жестоко съжали, защото не можа да надприказва политика.

Кирил Петков блеснал в един ефир и пита къде отишли 27 ст. Законът казва „ние вземаме 70% от разликата“, не 100%. Той явно не е разбрал какво е гласувал. Всички, които работят против връщането на 73  ст. на хората, включително тези, които няма да влязат в пленарна зала, прецакват хората, коментира Делян Добрев по повод отказа на ПП-ДБ да се явят днес на извънредното заседание на парламента.

 „Е къде ги слагат тия пари, в джоба си или в банкова сметка“, каза водещият Виктор Николаев и започна да се смее. Това вбеси политика.

„На мен не ми е смешно. Защо се смеете“, запита гневно Добрев. Николаев на свой ред запази самообладание и поде: „Ама обвинявате хора в корупция без доказателства“.

„Не мога да разбера какво му е забавното. Тия 10 месеца досега са ощетили всеки водач с 700 лева“, контрира политикът. Според него всеки изгубен ден бърка в джоба на българите и на заседанието днес трябва да бъде взето решение.

„Казах още по време на преговорите за правителство, че единственото стабилно и полезно правителство за България е ДБ, ГЕРБ и ДПС. Това правителство ще работи за интересите на България. ПП са вредни“, категоричен бе Добрев.

Той намекна, че може ГЕРБ да свали скоро кабинета. „Може да се случи скоро. Борисов е прекалено търпелив и от добрина им позволява да правят такива неща. Все иска да им дава шансове“, каза той.

По думите му има шанс Мария Габриел да не стане ротационен премиер. Политикът дори призна, че се надява ГЕРБ да спре да кара на мотото „от нас да мине“ и да спре да толерира поведението на ПП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай