"Шахматистка" - стана ясно кой още ще напусне Възраждане

Има само една дама в партията, която е известна като шахматистка

"Шахматистка" - стана ясно кой още ще напусне Възраждане | StandartNews.com

Известна е още една депутатка от „Възраждане“, която се кани да напусне партията. Става дума за "една шахматистка", съобщи в интервю за бТВ народният представител от ГЕРБ Делян Добрев, който коментира преговорите на Асен Василев за подкрепа за негов нов кабинет.

Има само една дама в партията, която е известна като шахматистка и тя е Цвета Галунова, дъщеря на известния политолог проф. Тодор Галунов, показва проучване на „Стандарт“. Името й обаче не беше назовано от Делян Добрев.

„За да се избере това правителство са необходими 11 депутати. Това е един от районите в София“, каза Делян Добрев, изчислявайки броя на населението, което гласува за толкова депутатски мандата в столицата.

Добрев допълни, че все пак партията не разполага с факти, които да говорят за купуване на депутати с постове и биткойни, но има такива слухове в кулоарите на Народното събрание.

„Още една колежка от „Възраждане“ ще се отцепи всеки момент. Самият Константинов се оплака, че звънят поред на неговите депутати. Трифонов постоянно се оплаква, че му тормозят депутатите. Това е нечистоплътно“, каза бившият министър.

„Имам опасения, че до петък ще напазаруват достатъчно депутати“, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай