Революция! Какво се закани депутат бояджия от ПП

Той е бивш депутат от ИТН в предишното Народно събрание.

Революция! Какво се закани депутат бояджия от ПП | StandartNews.com

Ще направим всичко възможно да има правителство. Това коментира пред Нова нюз депутатът от ПП Георги Георгиев. Той е бивш депутат от ИТН в предишното Народно събрание.

За приликите между ИТН и ПП Георгиев каза, че е трудно да ги открие, но вижда разликите. „Те са, че начините за вземане на решения, писани в учебниците, в тази парламентарна група се прилагат – идеите подлежат на дискусия, всички се обединяваме около едно мнение, което се обявява публично и се отстоява”, заяви Георгиев. 

Георгиев подмина спора между бившия спортен министър в кабинета на Кирил Петков Радостин Василев и неговия служебен наследник Весела Лечева. Според депутата от ПП с внесения от Василев сигнал се атакува и президента. „Между тях има някакво недоразбиране, нека си изгладят проблемите помежду си”, каза Георгиев.

„Да разчитаме правилно резултата от изборите”, това той научил от по-дългогодишните депутати.Като специалист в бранша Георги Георгиев обясни, че за парите на пътните строители проблемът не се е променил от последната година и половина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай