Разкриха тайния план за съдбата на Живко Коцев. Ето къде отива

ГЕРБ-СДС и ДПС не участват в кабинета "Главчев", категоричен е лидерът на СДС

Разкриха тайния план за съдбата на Живко Коцев. Ето къде отива | StandartNews.com

Лидерът на СДС Румен Христов разкри тайния план на „Промяната” за съдбата на главния секретар на МВР Живко Коцев.

Калин Стоянов е контрапункт на опитите на ПП да се завладее организацията на изборите. Има слухове, че Живко Коцев може би ще бъде включен в листите за изборите. Затова сега се шуми около него, а "лошите" се опитват да го махнат. Предизборен сценарий, коментира Христов в "На фокус'' по Нова тв. Като депутат Коцев ще има и имунитет.

"Кабинетът "Главчев" е съставен от хора, които имат експертиза в областите, в които работят. То е с кратък хоризонт, балансиран е политически, защото има представители от различни политически сили. ГЕРБ-СДС и ДПС не участват в правителството. Съзирам опит да се прехвърли вина на министрите на вътрешните работи и на електронното управление, при положение, че гласуването с машини се организира от "Сиела Норма", фирма близка до ПП. Главчев ще бъде доблестен премиер", коментира още Румен Христов.

По думите му Главчев от години не е в ГЕРБ. "Не виждам ярки фигури от партията. Четиримата министри от кабинета на "Денков" са от ПП. Важното е да има честни избори. Владимир Малинов е добър професионалист в енергетиката, не е човек на ГЕРБ. Валентин Мундров не го познавам. Мария Павлова вече е била служебен министър, а и няма да има време да се случат големи неща. Няма да има важни задачи за реформите в правосъдната система", посочи Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Оряхово
преди 3 седмици

от СДС започна съсипването на България

Откажи