Разделят ли се Хаджигенов и Бабикян с Мая? Нов играч на вота

Двамата членове на Отровното трио правят самостоятелен политически проект

Разделят ли се Хаджигенов и Бабикян с Мая? Нов играч на вота | StandartNews.com

Разделят ли се Николай Хаджигенов и Арбан Бабикян с Мая Манолова. Това е интересният въпрос, след като стана ясно, че двамата членове на Отровното трио правят самостоятелен политически проект.

ВИЖ ОЩЕ: Хаджигенов и Бабикян обявиха: "Ние идваме". Ето защо

Двамата депутати очакват регистрация на  тяхната инициатива  "Ние идваме" като сдружение с нестопанска цел. Чрез него те ще преговарят с формацията около Мая Манолова "Изправи се БГ" дали да участват заедно в изборите. Хаджигенов обаче не изключи преговори и с други политически сили.

"Не означавa, че разваляме коалицията. Почваме нещо ново. Какво ще излезе, рано е да се каже", заяви депутатът от "Изправи се БГ Ние идваме!".

Адв. Николай Хаджигенов и ПР-експертът Арман Бабикян, които бяха част от Отровното трио по време на протестите миналата година, обявиха, че правят неправителствена организация „Ние идваме” още на 20 юли.

Ние, гражданите, създаваме гражданско движение на стотиците последователи и симпатизанти, на хора от протестите, които настояваха да изградим организация, в която да се включат активно, написа Хаджигенов във Фейсбук. Постът бе пуснат от Бабикян и Мария Капон заедно със снимки от протестите. Впоследствие на парламентарните избори за 46-ото НС "Ние идваме" се яви в коалиция с Изправи се БГ на Манолова. Сега предстои ново развитие в отношенията им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай