Радостин Василев жестоко обиден, атакува новата мафия

Предатели са тези, които лъжат народа и една година разрушават парламентаризма

Радостин Василев жестоко обиден, атакува новата мафия | StandartNews.com

"Има такъв народ" е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия", написа снощи в профила си във Фейсбук министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев, който на 13 юни свали доверието си от лидера на ИТН Слави Трифонов и обяви, че напуска партията.

Василев твърди, че никога не е бил предател. "Предатели са тези, които лъжат народа и една година разрушават парламентаризма и държавността", допълва той.

"Поради факта, че се намериха 5-6 смели и независими хора, от днес мафията е прегърната и заедно като юмрук. ИТН, ГЕРБ и ДПС открито застанаха заедно. Горди, смели и усмихнати", пише Радостин Василев.

"ИТН не е партия, а бизнес проект на мафията. За мафията държавата е дойна крава и нейните граждани нямат никакво значение. Дойната крава спря да дава мляко и това е причината за всичко. В момента, в който държавата си върна контрола над ключови сектори и щеше да се работи в КПКОНПИ, се активира ИТН", посочва Василев.

Отбелязва, че с болка е наблюдавал как Тошко Йорданов и Станислав Балабанов заедно с Тома Биков крещят "ОСТАВКА", а всъщност били "първи приятели в парламента".

Василев призовава останалите депутати в парламентарната група на "Има такъв народ" да са смели и решителни, и да не застават редом до враговете си заради власт и пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай