Опасността пред Борисов! Кой я разкри

Тежка присъда

Опасността пред Борисов! Кой я разкри | StandartNews.com

Топ математикът проф. Николай Витанов направи анализ на актуалната политическа ситуация в страната. В пост във Фейсбук той разкри каква опасност стои пред лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

ВИЖ ОЩЕ: Политолог посочи следващия ход на Борисов

"Борисов има голям клан. Той доста се е търкалял по татамитата и няма да се изненада от следващите ми думи. А те са – наведат ли го веднъж, свършено е с него. Милост няма да има, трябва да остане само един даймио-господар. Ако се наведе – няма да е той. Предатели в клана му, както винаги, ще се намерят. И кланът ще бъде разпарчетосан.

Защо така? Помните, че отдавна ви писах, че Борисов ще може да събере гласовете за експертно правителство. Друг е въпросът дали ще го направи. Поради някакви причини, които няма да коментирам сега (онова за кравата и козичката съм ви го писал поне стотина пъти) той реши да се хване да играе със смъртните си врагове. И те се опитват да го наведат.

Което и следва да се очаква – все пак, накрая трябва да остане само един даймио-господар. Значи - или те, или той. Не съм казал обаче, че някоя от тези две страни ще остане последна. Туй е една схватка по пътя към финала. Изобщо нищо не съм казал по въпроса, кой ще остане последен."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай