Николай Ненчев награди посланика на САЩ в България

Николай Ненчев награди посланика на САЩ в България | StandartNews.com

Министърът на отбраната Николай Ненчев награди посланика на Съединените американски щати в България Н. Пр. Марси Рийс

Министърът на отбраната Николай Ненчев награди вчера, 18 юли, посланика на Съединените американски щати Н. Пр. Марси Рийс с награден знак "3а принос към Министерството на отбраната" за изключителните й заслуги в укрепването на отношенията между Република България и Съединените американски щати във военната област и във връзка с приключването на мандата й в страната.

„Искам да Ви благодаря за доброто сътрудничество, което имахме през последните месеци, за това, че бяхте съпричастна към онова, което ние правим, както и за помощта и подкрепата", каза министър Ненчев в своето обръщение към посланика.
Марси Рийс подчерта, че основната цел на съвместната работа е именно да се върви в посока укрепване на взаимоотношенията между двете страни и на свой ред благодари за отличните партньорски отношения, които могат да бъдат модел за подражание.

Началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов награди Н. Пр. Рийс със знак на Щаба на отбраната на официалната церемония, на която присъстваха също заместник-министърът на отбраната Димитър Кюмюрджиев, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Константин Попов, началникът на политическия кабинет Валерия Кардашевска, постоянният секретар на отбраната Добромир Тотев, парламентарният секретар Лора Кендова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай