Напрежение. Свалят ген.Атанасов в ДБ?

Има ли сериозно брожение срещу него

Напрежение. Свалят ген.Атанасов в ДБ? | StandartNews.com

Зам.-председателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов обяви дали ще напусне партията, както поискаха някои нейни членове.

Утре имаме национално съвещание, на което ще присъстват всички областни и общински председатели,о общински съветници и така нататък. Ще чуем всички мнения, но, вижте, не искам да омаловажам нито едно усилие, но искам да ви кажа, че във всяка една партия винаги има недоволни.

Въпросът е каква тежест имат и каква група представляват тези хора, които искат моето изключване от партията. Това са прекалено малка група от хора, които са лично засегнати, заяви в „Лице в лице“ по бТВ ген. Атанасов. 

Дали съм добър лидер? Аз, разбира се, не мога да давам оценка за себе си. Хората дават оценка. Ние преди една година имахме национално събрание, на което се проведе избор, и аз бях избран, не си спомням точно какво беше съотношението, но беше сериозно.

Така че в крайна сметка отделно от това, сега отново предстоят поредните избори и трябва да се мобилизираме да участваме в изборите, а да не се занимаваме с претенциите на този и онзи, допълни ген. Атанасов.

Силният човек в „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов намекна, че е съгласен да се явят обединени с „Продължаваме промяната“ на изборите на 2 април.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай