Милена Дамянова: За нас е важна индивидуалната подкрепа към всяко едно дете и ученик

Милена Дамянова: За нас е важна индивидуалната подкрепа към всяко едно дете и ученик | StandartNews.com

София. "За нас е важна индивидуалната подкрепа към всяко едно дете и ученик, практическата насоченост в образованието и не на последно място връзката на образованието с потребностите на бизнеса'', това заяви кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ от 23 МИР Милена Дамянова на среща с директори на училища и детски градини от район Младост и Студентски.

На събитието присъстваха и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Александър Ненков, Теодора Георгиева, Владимир Иванов, Стефан Кереков и Велина Белева.

"Имаме воля да работим, за да бъдат децата ни по-образовани и грамотни, ще приемем нови закони за предучилищното и училищното образование", допълни Дамянова.

По думите й сферата на образованието е тази, в която не трябва да се мисли мандатно. "Трябва да мислим за бъдещето на нашите деца", коментира още тя.

"Ние признаваме грешките си, но имаме воля и кураж да ги поправим и да довършим започнатото'', заяви Милена Дамянова.

Тя посочи, че основен акцент в политическата програма на ПП ГЕРБ е да продължат инвестициите в учителите. По време на срещата Дамянова направи и кратък отчет на свършеното от правителството на ГЕРБ в сферата на образованието - инвестирани 1,9 милиарда лева повече в образование, създадени нови работни места, увеличение на учителските заплати с 20%.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай