Мая Манолова: БСП няма нищо общо със записите

Мая Манолова: БСП няма нищо общо със записите | StandartNews.com

София. Твърденията, че БСП има нещо общо с излезлия вчера запис с разговор между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов са смехотворни. Това заяви водачът на листата за Кюстендил на Коалиция за България Мая Манолова в интервю за „Дарик Радио". „Как си представяте БСП да си паркира една кола с антенки пред дома на господин Борисов и да си подслушва?",запита реторично тя

Според нея, домът на Бойко Борисов в Банкя е най-охраняваното място в София. „Нали сте виждали Бойко Борисов и Цветан Цветанов как се движат", припомни Манолова.Тя смята, че единственото обяснение за създаването на записа е той да е поръчан от Цветан Цветанов на Мирослав Найденов.

По думите на Манолова СДОТО трябва да бъде независима и да бъде извън рамките на трите власти. Освен това трябва да има ясен съдебен и граждански контрол.

Освен това партията смята да прекрати дейността на БОРКО, защото това е една „абсолютно излишна структура". БСП не подкрепя исканията да се разреши защита на частната собственост с лично оръжие. Според Манолова, ако всеки човек хване пушката, за да си защитава имота, това няма да реши проблема. По-добре е да се работи за подобряване дейността на МВР, смята тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай