Лиляна Павлова: Аз лично нямам притеснения

Лиляна Павлова: Аз лично нямам притеснения | StandartNews.com

Стара Загора. "Аз лично нямам притеснение", това беше лаконичният отговор на Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на ГЕРБ на въпроса "Смята ли, че е била подслушвана" като член на кабинета.

"Ние сме демократична държава, всеки може да каже, каквото прецени, но когато прокуратурата си свърши работата и излязат всички доказателства всичко ще стане ясно", добави водачката на листата от кандидат депутати в Старозагорско.

По-късно на срещата си с колектива на старозагорската фирма АТЕ-пласт Павлова индиректно продължи темата за компроматната война. "Цялата негативна кампания за омаскаряването ни е с една цел – да не продължим напред", добави отличничката в кабинета Борисов. Тя припомни, че не случайно ГЕРБ е заявил волята си да управлява самостоятелно. Досегашната практика показвала, че някой друг дърпа конците на т.н. програмни, експертни и коалиционни правителства.

Павлова беше засипана от работниците с остри въпроси като "обещавате ли да вкарате в затвора кредитните милионери", "ще спрете ли монополите да си калкулират загубите на нашите сметки", "ще развалите ли дългосрочните договори за изкупуване на ток от ТЕЦ-овете", "защо магистралата между Чирпан и Стара Загора само за няколко години стана на коловози" и др.

"Със сигурност имаме волята да продължим да променяме нещата в държавата – от накърненото чувство за справедливост до по-строгия контрол и реална подкрепа за фирми като вашата", беше отговорът на Павлова.

Старозагорската фирма АТЕ-пласт е един от най-големите производители на пластмасово фолио на Балканите, а 80 на сто от продукцията си пласира на европейския пазар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай