Касабов от НФСБ със съвет към Борисов

Апартаментите са предизборни клевети, да не жертва най-верните си хора, казва депутатът

Касабов от НФСБ със съвет към Борисов | StandartNews.com
  • Апартаментите са предизборни клевети, да не жертва най-верните си хора, казва депутатът

Черен пиар и предизборни клевети. Така депутатът от НФСБ Валентин Касабов коментира пред ПИК оставката на правосъдния министър Цецка Цачева заради скандала със закупуването на апартаменти на занижени цени.

„Все още нямам пълна информация, за да коментирам по-подробно. Оставката е нейно право - заяви пред ПИК Валентин Касабов. - За мен обаче това е едно безумие. Цялата кампания с тези апартаменти е черен пиар. Това са едни предизборни клевети. С Цветан Цветанов, с Вежди Рашидов, с нея”, каза Касабов. И попита защо никой не се занимава с приватизационната сделка на Корнелия Нинова или с милионите на Елена Йончева. За Валентин Касабов сделките са напълно нормални.

„Ако може и да отправя един съвет към премиера Бойко Борисов. Ако от тук нататък продължава да хвърля най-верните си хора като съчки, за да подклажда огъня, над който ври котлето на властта, рано или късно това ще бъде неговата клада. В момента най-верният му човек е Цветан Цветанов. Той е доказал се политик. Ако искат оставката на Цветанов, това означава началото на края на ГЕРБ. Така че Бойко Борисов трябва да си направи внимателно сметката дали ще продължи да удовлетворява желания и на всяка цена да пази властта, която той управлява. Трябва да внимава, защото това вече се превръща в практика. Просто жертва един след друг най-верните си хора. И то читави хора, доказали се, хора с достойнство. Тази практика продължава. Просто ги изгаря в огъня и в този огън ще изгори и той", каза още пред ПИК Касабов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай