Каролев с разкритие за съдия Дишева

Направила допустимо дело, което гледало 60 пъти

Каролев с разкритие за съдия Дишева | StandartNews.com

Показателен случай от практиката на съдия Атанаска Дишева разказа в ефира на „Офанзива” с Любо Огнянов по Канал 3 икономистът Владимир Каролев.

Съпругът на г-жа Дишева Генади Дишев беше кандидат-депутат. През 2017 г. планираха застрояване на Витоша, тогава тя направи допустимо дело, което се беше гледало 60 пъти. После, като стана ясно, че мъжа ѝ е депутат, се оттегли. Тя неслучайно получи наряд за това дело, заяви Каролев. Името на съдия Дишева нашумя по време на процедурата за избор на главен прокурор, когато тя обяви, че се чувства заплашена от Иван Гешев, защото й пожелал добра кариера на общински съветник.

"Методи Лалов не ми се струва обиден, защо Атанаска Дишева да е?”, каза Владимир Каролев, имайки предвид, че съдия Лалов се отказа от кариерата си в Темида, за да е общинар от Да, България.  Аз наричам Да, България, Дай, България, защото те само това казват: дай, дай, дай, коментира Каролев. И обобщи: „Те не се различават много социалистите”.

Каролев съобщи, че ще предложи построяването на общински лифт на Витоша. Но веднага каза, че това не може да стане, забранено да се прави каквото и да е. Аз не искам частен, а общински лифт. Но те не могат да го направят, трябва да се променят законите", заяви Владимир Каролев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай