Има ли надежда? Рамадан Аталай видя сигнали от политиците

Не е времето да казваме кой и по какъв начин ни вкара в тези кризи, заяви депутатът от ДПС

Има ли надежда? Рамадан Аталай видя сигнали от политиците | StandartNews.com

От вчера се подават сигнали за вразумяване на политиците и виждам, че вече лидерите на първата и втората политическа формации в парламента имат желание да се срещнат, дано да направят всичко възможно да се направи онова правителство, което е необходимо да изкара България от тези кризи. Това заяви в студиото на "Говори сега" депутатът от ДПС Рамадан Аталай.

"Не е времето да казваме кой и по какъв начин ни вкара в тези кризи, защото темата ще бъде много дълга. Още от самото начало беше подходено много неправилно чрез създаване на контактни групи, на клакьори, които да седнат да водят разговори, вместо големите политици. Защото голямата политика е здравият разум. А здравият разум, когато е прикрепен към дела, това вече е управлението на една държава", заяви Рамадан Аталай - депутат от ДПС.

По думите му, ако имаме големи политици, би трябвало те да се включат в голямата политика и да бъдат така разумни да направят всичко възможно да имаме правителство. "Когато бяхме на изборите всички ни изпратиха в парламента с ясна цел и идея, защо няма голяма разлика в програмите на политическите формации", добави Рамадан Аталай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай