Голям раздор. Ива Митева изобличи Николай Радулов

В дъното на скандала се оказа Никола Минчев

Голям раздор. Ива Митева изобличи Николай Радулов | StandartNews.com

Голям раздор лъсна между бившите членове на ИТН Ива Митева и Николай Радулов. Митева, заедно с Любомир Каримански, оглавиха новата коалиция „Заедно”, в която влизат 4 малки партии. Когато това стана Радулов, който много преди нея напусна ПГ на ИТН.

Ива Митева е инициаторът за свалянето на Никола Минчев като председател на НС, защото хората от ГЕРБ я бяха убедили че ще стане или председател на НС или министър-председател на едно ново правителство, написа Радулов във Фейсбук.

От началото на 47-то НС убеждаваше мен и други депутати от ИТН, че трябва да напуснем ИТН, че не ни ценят и ни използват, че ни карат да натискаме копчетата без собствено мнение. Когато напуснахме изведнъж се обърна и ни обвини че сме предатели, допълни Радулов.

Учудвам се, че човек на неговата възраст може да лъже така безогледно, контрира Митева в интервю за БНТ. Тя заяви, че е готова да се подложи на детектор на лъжата. Митева разкри, че Радулов многократно е ходел в кабинета й, за да я увещава да напусне ИТН и да направи свой политически проект.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай