Големи промени в бТВ. Кой сяда в стола на Цветанка Ризова

Защо се налагат рокадите

Големи промени в бТВ. Кой сяда в стола на Цветанка Ризова | StandartNews.com

Рокада в бТВ от понеделник (1 август). Двама нови водещи ще се редуват на стола на водещата на публицистичното предаване  на „Лице в лице“ Цветанка Ризова. Главният редактор на bTV Новините Веселина Петракиева и продуцентът Росен Цветков ще изпотяват политиците с горещи въпроси за новите избори. Те ще са на екран до септември.

Причината за отсъствието на Цветанка Ризова е, че топ водещата излиза в отпуск за един месец.

Веселина Петракиева се присъединява като продуцент на bTV новините през 2010 година. Тя е четирикратен носител на наградата „Продуцент на годината“ от създаването на годишните награди, връчвани от екипа на нюзрума на bTV. Има над 25-годишен опит в медиите, като започва в Дарик радио, след което се отдава на телевизионна журналистиката в БНТ, Нова ТВ, Re:TV и PRO.BG.

Росен Цветков става част от екипа на bTV Новините през 2014 г. като криминален репортер. В ролята си на разследващ журналист влиза в БНТ и продължава да преследва тази своя страст, за която получава редица отличия. Става продуцент на bTV Новините, като още през първата си година на тази позиция печели вътрешната награда Продуцент на годината за 2021 г.

Емблематичното публицистично предаване на bTV „Лице в лице“ продължава без почивка всеки делничен ден от 17:20 ч., за да може да следим горещите политически страсти и коментари през цялото лято. Очакваме титулярната водеща да се завърне отново на екран на 5 септември за новия сезон на предаването, съобщиха от медията.

В същото време Кристина Газиева и Гергана Велкова поемат сутрешния блок през уикенда, тъй като Жеви Марчева и Диана Любенова също излизат в отпуск

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай