Главчев обвини депутатите за гласуване с чужди карти

Главчев обвини депутатите за гласуване с чужди карти | StandartNews.com

София. От балкона се видя, че има хора, които гласуват с чужди карти, заяви на пресконференция в парламента зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Главчев. Тъй като кворумът е много висок – 99 души, колегите от така нареченото управление ще имат доста проблеми, допълни той.

„Неслучайно се чуват гласове, че би било нарушение на човешки права, ако се използва биометрия, но същите тези хора, които говорят за нарушение на човешки права, според мен имат международни паспорти и е интересно как приемат да им се нарушават човешките права, като пътуват в чужбина? На още доста неща ще ставаме свидетели в този измислен вид на парламента, който не отговаря на интересите и очакванията в обществото. Ние наистина няма да участваме в гласувания от подобен род. Ние ще участваме в гласуване, което е свързано с дневния ред на хората, когато се отнася за техните доходи", каза Главчев.

„Вчера се върна участието на агенти, свързани с „Държавна сигурност", в ръководството на парламента, което е абсурдно за всички наши евроатлантнически партньори. Ще ставаме свидетели на още доста срамни неща. Ръководещите заседанията не взимат елементарни мерки да вкарват дебата в Народното събрание в русло, което е нормално за парламентаризма", заяви още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай