ГЕРБ-Хасково откри предизборната си кампания с водосвет

ГЕРБ-Хасково откри предизборната си кампания с водосвет | StandartNews.com

"Време е за промяна в Хасково. Тръгваме към победата с високо вдигната глава и отлично подготвена управленска програма. Ние ще работим за реално изпълними и видими резултати в Хасково. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Хасково и народен представител Делян Добрев. Кампанията на ГЕРБ в Хасково бе открита с водосвет в църквата „Св. Архангел Михаил" в присъствието на кандидати за кметове и кандидати за общински съветници, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Добрев подчерта, че основен приоритет в програмата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Хасково Добри Беливанов е привличане на инвеститори и откриване на нови работни места. „Целим подобряване на условията на живот на младите хора в Хасково, за да остават и да се развиват тук", обясни той.

Свещениците подариха на Добри Беливанов свещ от Хилендарския манастир в Атон, направена в килията, в която Паисий Хилендарски е написал История славянобългарская. Бе прочетена специална молитва за успех и благополучие при започване на нова и трудна работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай