ГЕРБ закри кампанията в Бургас с "Видими резултати"

ГЕРБ закри кампанията в Бургас с "Видими резултати" | StandartNews.com

С "Видими резултати за Бургас" и призив към гражданите да гласуват активно, ГЕРБ закри предизборната си кампания в морския град.

"Проведохме позитивна кампания, през която се срещахме постоянно с бургазлии, за да чуем техните въпроси, послания, усетихме тяхната подкрепа. Уверен съм, че желанието за развитие ще надделее над всички останали ангажименти и бургазлии ще отделят половин час, за да отидат до урните да дадат своя вот за бъдещето на Бургас. Бъдещето е по-важно и по-сигурно за Бургас, отколкото миналото му", заяви водачът на листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ Димитър Людиев. Днес партията официално постави финал на предизборната си кампания, която премина под мотото „Видими резултати за Бургас".

Всички кандидати за общински съветници, заедно с кмета Димитър Николов се събраха пред шатрата на ГЕРБ до Часовника, където през последния месец всеки бургазлия имаше възможност да се запознае с програмата за управление през следващите 4 години. Тя ще може да бъде изпълнена, ако в неделя бургазлии излязат да гласуват масово и покажат своята подкрепа за нея, коментираха днес кандидатите на ГЕРБ.

„Слушах хората във всички населени места, квартали и комплекси на Бургас. Чух проблемите, получихме поздравления за изпълнените и предстоящите проекти, чух оптимистични изказвания, но и въпросите за решаване на конкретните улици, проблемите, свързани с инфраструктурата, екологията, образованието, здравеопазването. Правя си своите изводи. Програмата, която предложих за управлението на Бургас за следващите 4 години е именно тази, която е необходима. Не видях алтернативни програми и проекти", каза кметът Димитър Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай