ГЕРБ: Осъждаме опитите на БСП-Ихтиман за манипулация на общественото мнение

ГЕРБ: Осъждаме опитите на БСП-Ихтиман за манипулация на общественото мнение | StandartNews.com

Категорично осъждаме методите, с които си служи БСП в Ихтиман и опитите й за манипулация на общественото мнение, чрез които цели да дискредитира кандидата на ГЕРБ за кмет на Ихтиман Калоян Илиев и неговия екип.

От ГЕРБ-София област заявяваме категорично, че Калоян Илиев е единственият лидер на ГЕРБ в Ихтиман. Калоян Илиев и неговият екип са хора, които се ползват с доверието на обществото и го доказаха през последните четири години.

Целенасочените внушения по адрес на Илиев, които опозицията в Ихтиман лансира в публичното пространство, имат за цел да го компрометират и по този начин да отслабят силата на ГЕРБ на изборите, които предстоят само след три дни. За съжаление, отново ставаме свидетели на безсилието на БСП в Ихтиман, които не залагат на реални политики, а на манипулации и откровени лъжи.

Ние от ГЕРБ-София област заявяваме, че ГЕРБ винаги е била и продължава да бъде толерантна партия. Ние не желаем да влизаме в конфронтация с нашите политически опоненти. Водим позитивна кампания и отказваме да се принизим до техния стил на говорене. В тази връзка, ние от ГЕРБ-София област призоваваме жителите на Ихтиман към пълна мобилизация и висока избирателна активност на 25-ти октомври, с която да покажем силата на демократичния вот в община Ихтиман.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай