ГЕРБ изключи Найденов от партията

ГЕРБ изключи Найденов от партията | StandartNews.com

Благоевград. ГЕРБ в Пиринско много бързо взе решение да поиска отстраняването от партията на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, който в четвъртък сутринта разкри, че са подслушвани не само той, но и негови колеги, включително и премиера, и президента.

"Областният съвет направи предложение до Изпълнителната комисия лицето Мирослав Найденов да бъде изключен от ГЕРБ", съобщи областният лидер на партията в Пиринския край Даниела Савеклиева. "Предложението е изпратено в Изпълнителната комисия, изпратихме го по електронен път", уточниха от офиса на ГЕРБ. Не стана ясно обаче кога областният съвет се е събрал и е взел това единодушно решение за махането на Найденов от партийните редици на доскоро управляващата партия. Според някое събрание просто не е имало.

Междувременно пресцентърът на ГЕРБ съобщи, че Изпълнителната комисия прекратява членството в ПП ГЕРБ на Мирослав Христофоров Найденов след многобройни обаждания на членове и симпатизанти от цялата страна и постъпили предложения от структури на партията до ИК на ПП ГЕРБ, на основание чл.13, ал.1, т.2 от Устава на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай