Евродепутатът Димитър Стоянов: Препоръката в доклада на ЕП е подла заигравка

Евродепутатът Димитър Стоянов: Препоръката в доклада на ЕП е подла заигравка | StandartNews.com

Сливен. Подла заигравка на западните евродепутати. Така определи препоръката в доклада на Европейския парламент за спиране на европейските средства спрямо България евродепутатът Димитър Стоянов. Изявлението му пред журналисти бе в Сливен.

„Тази препоръка се прави единствено, заради предстоящите евроизбори. Няма какво да се лъжем. Тези хора си правят кампания в своите държави, където настроенията са такива", каза председателят на Национал - демократичната партия (НДП), който бе избран за евродепутат с листата на Атака.

„Това е просто изключително нечестно и показва докъде е стигнало това нещо, което трябва да е в основата на Европейския съюз – солидарността. Тя бързо изчезва, когато дойдат избори", смята Димитър Стоянов. Според него препоръката за спиране на Европейските пари е популизъм преди избори. Не трябва да се притесняваме и няма опасност България да загуби евросредства. Единственото е че пак ни нарочиха и ни посочиха с пръст едва ли не като болния роднина. Това е лошото, защото страда авторитета и достойнството на страната ни", счита Димитър Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай