Петък,

Евродепутатът Димитър Стоянов: Препоръката в доклада на ЕП е подла заигравка

От: Failed to load user -
A
A
A

Сливен. Подла заигравка на западните евродепутати. Така определи препоръката в доклада на Европейския парламент за спиране на европейските средства спрямо България евродепутатът Димитър Стоянов. Изявлението му пред журналисти бе в Сливен.

„Тази препоръка се прави единствено, заради предстоящите евроизбори. Няма какво да се лъжем. Тези хора си правят кампания в своите държави, където настроенията са такива", каза председателят на Национал - демократичната партия (НДП), който бе избран за евродепутат с листата на Атака.

„Това е просто изключително нечестно и показва докъде е стигнало това нещо, което трябва да е в основата на Европейския съюз – солидарността. Тя бързо изчезва, когато дойдат избори", смята Димитър Стоянов. Според него препоръката за спиране на Европейските пари е популизъм преди избори. Не трябва да се притесняваме и няма опасност България да загуби евросредства. Единственото е че пак ни нарочиха и ни посочиха с пръст едва ли не като болния роднина. Това е лошото, защото страда авторитета и достойнството на страната ни", счита Димитър Стоянов.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички