Д-р Иван Иванов: Ремонтираме улици в селата и кварталите в Севлиево

Д-р Иван Иванов: Ремонтираме улици в селата и кварталите в Севлиево | StandartNews.com

„Повечето от улиците в селата на територията на Община Севлиево ще бъдат ремонтирани през втория мандат", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Севлиево д-р Иван Иванов, по време на среща с жителите на село Добромирка.

„Този проблем не може да бъде отлаган повече, тъй като от това зависи уеднаквяването на стандарта на живот в селото и града. Хората на село не са втора категория – те заслужават асфалтирани пътища", категоричен бе д-р Иван Иванов.
Правителството и кметовете на ГЕРБ досега успяха да асфалтират над 3 190 км. пътища, от които 175 км. са новите магистрали. През 2015 г. за над 500 000 лв. се извърши ремонт на пътя от село Кормянско до село Крамолин – част от републиканската пътна мрежа, който беше в най-лошо състояние от всички пътища на територията на общината. От другата година със средства от европроекти започват ремонтите и на улиците в селата и кварталите на града, част от които вече бяха реновирани – изпълнен предизборен ангажимент.

През последните 4 години в Севлиево бяха положени 29 000 кв. м. асфалт. Сред ремонтираните улици са: ул. "Св. св. Кирил и Методий", ул. "П. Р. Славейков", ул. "Асен и Илия Пейкови", ул. "Воденичарска", ул. "Крушевска", ул. "Страцин"', ул. "Метрополит Климент", ул. "Свежест", ул. "Вит", ул. "Огоста", ул. "Ал. Стамболийски" и много други.

Продължаваме ремонтите на тротоарите в града и селата, след като през мандата направихме 11 300 кв. м. Едно от постиженията на ГЕРБ през последните 9 години е, че превръща страната в държава с модерна инфраструктура – важно условие за развитие на икономиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай