Дончев: В ГЕРБ сме различни, но не сме разделени

Целта на победата не е да смачкаш другия, не е да го унищожиш, каза вицепремиерът

Дончев: В ГЕРБ сме различни, но не сме разделени | StandartNews.com

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЛИСТАТА ТУК

Победата е важна, но е почти най-важната. Така вицепремиерът Томислав Дончев се обърна към съпартийците си от ГЕРБ на националната среща в НДК за определяне на листата на управляващите за Брюксел. Целта на победата не е да смачкаш другия, не е да го унищожиш. Това не е победа, а погром, обясин Дончев. И допълни: Ние имаме нужда от победа, която е триумф на нашите ценности и идеи. Имаме нужда от експерти, лидери, организатори, каза Дончев.

Сигурно от столетия политическите алхимици търсят секретната формула на народната любов. Ние обаче не сме политически алхимици и разчитаме на по-прости технологии – експертиза, работа, работа, заяви още Томислав Дончев. И поръча на съпартийците си: „Ако днес сме добри, утре трябва да сме още по-добри. И да работим заедно”.

Той припомни, че в последните дни се чувало, че ГЕРБ са разделени. Приписват ни неща които нямаме. За разделение може да се говори, когато хората се чудят, в какво да вярват, каза още вицепремиерът. И допълни: Да, ние в ГЕРБ сме различни – едни са млади, други още по-млади, едни са умни, други още по-умни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай