Доган с почетен знак за лидерство

Доган с почетен знак за лидерство | StandartNews.com

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, художникът Светлин Русев и кметът на Бургас Димитър Николов ще бъдат удостоени с почетен знак за лидерство „Стефан Стамболов". Това съобщава БГНЕС. И уточнява, че политикът е отличен заради своя принос към държавността.

Доайенът на българските художници и колекционери ще получи почетния знак заради принос към духовността, а градоначалника на Бургас – за своя принос към местното самоуправление.

Очаква се наградите да бъдат раздадени на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството в четвъртък в Националния военно-исторически музей. Организатори на форума са Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към Университета по библиотекознание и информационни технологии, Институтът за изследване на населението и човека към БАН, Националният военно-исторически музей към МО, съобщиха организаторите.

До момента Почетния знак „Стефан Стамболов" са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай