Даниел Митов ври и кипи. Шокиращо признание за Кирил Петков

Депутатът от ГЕРБ взриви мрежата

Даниел Митов ври и кипи. Шокиращо признание за Кирил Петков | StandartNews.com

Опитах се внимателно да изслушам интервюто на Кирил Петков тази сутрин и признавам, че бях на път да получа апоплексия (мозъчен кръвоизлив). Това написа във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

"По реакцията на медиите виждам, че повечето от тях са били в същото положение, тъй като тълкуванията на изреченото са диаметрално противоположни", заяви още той.

"Ако третият мандат отидел в БСП, щял да разговаря с тях, но имали различия. С ДБ нямал различия, но не можел да им гласува кабинет, ако ГЕРБ даде своята подкрепа. А може би щял да гласува за съставяне на правителство с мандат на ДБ, ако ГЕРБ нямат свои представители в кабинета. Но било много важно "здравите сили" да се обединят в следващия парламент. Пък и много се зарадвал на песента за Лена", написа още Даниел Митов.

По думите му какво възнамерява да прави Кирил Петков ще се разбере от Делфийския оракул.

"Но пулсирането в слепоочията ми се увеличи драматично, когато г-н Петков с усмивка и без капчица свян обяви, че вчерашното му фиаско с обаждането на гръцкия енергиен министър било преувеличено и резултат от завист и ревност на действащия български служебен министър", пише Митов и допълни, че "Продължаваме промяната ни бутат към нови избори."

"Говорят за следващия парламент и някакви "здрави сили", напълно в стилистиката на незрелия социализъм. Останалото словоблудство е несръчен опит да се прикрие реалната цел", коментира Даниел Митов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай