Дами канят за старта на кампанията в ГЕРБ

Дами канят за старта на кампанията в ГЕРБ | StandartNews.com

Шефката на жените в ЕНП дава рамо на Цачева от сцената в "Арена Армеец"

На силна дамска подкрепа от Европа ще разчита ГЕРБ още от старта на предизборната им кампания. На сцената в столичната зала "Арена Армеец" в неделя ще се качи председателят на жените в Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак, научи Стандарт.

Днес Пак организира в София дискусия на тема "Миграция и интеграция: влиянието върху жените", която уважи и кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева. Сега обаче Пак ще й върне жеста и ще се обяви в нейна подкрепа на официалния старт на кампанията за ГЕРБ. Така от партията на Борисов ще поставят силно дамско начало в надпреварата на своя кандидат жена за "Дондуков 2". 15 хиляди членове и симпатизанти се събират утре, за да тръгнат заедно с ГЕРБ към изборите. По традиция и тази кампания ще започне от зала "Арена Армеец". Първите минути от събитието са запазени за трио "Сопрано", които ще изпълнят на живо химните на България и на Европа. След тях идва ред и на политическите речи. Първи на сцената ще се качи председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-шеф на партията Цветан Цветанов.

След него пред пълната зала ще се изправят и другите двама зам.-председатели на партията - столичният кмет Йорданка Фандъкова и градоначалникът на Бургас Димитър Николов. Тогава идва ред и на премиера Бойко Борисов. Гласът на ЕНП ще се чуе и във видеообръщение от шефа на партията Жозеф Дол. След получената подкрепа на сцената се качва и кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ - председателят на Народното събрание Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. За добрата атмосфера на старта на предизборната кампания на ГЕРБ ще се грижат ансамбъл "Българе", Веселин Маринов, Поли Генова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай