Бойко на среща с шейха Лубна

Бойко на среща с шейха Лубна | StandartNews.com

София. С най-влиятелната жена от арабския свят се срещна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на официална визита в Обединените арабски емирства. Борисов е там заедно с евродепутата Мария Габриел, Лиляна Павлова и Делян Добрев.

Борисов разговаря с министъра на международното сътрудничество и развитието на Обединените арабски емирства (ОАЕ) шейха Лубна Бинд Халид Ал Касими. От години Касими е в класацията топ 100 на най-влиятелните дами по света, а миналата година списание Форбс я класира за най-влиятелната жена в арабския свят.

От ГЕРБ припомниха, че в последните месеци работа на Европарламента точно Габриел работи по отпадането на визите между ОАЕ и ЕС.

Борисов ще се върне у нас до неделя, когато ГЕРБ открива своята предизборна кампания в зала "Арена Армеец". Танцов спектакъл на ансамбъл "Българе" с грандиозен финал ще подгрее за победа активистите на ГЕРБ. Спектакълът ще включва фолклор от българските региони, но и класическа музика. На сцената ще бъде и джаз формацията "Брас Вилидж".

Както вече стана ясно, кандидатът на ЕНП за президент на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще пристигне в България за старта на кампанията на бившите управляващи. А лидерът на ЕНП Жозеф Дол ще изпрати до ГЕРБ видеообръщение, тъй като по това време е в Италия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай