Борисов: В опозиция ГЕРБ ще се затегне

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Борисов: В опозиция ГЕРБ ще се затегне | StandartNews.com

Когато сме в опозиция, сплавта в ГЕРБ е още по-голяма. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на поредната среща с младежите от ГЕРБ, които на този вот ще вземат по-активно участие в кампанията за вота.

Преди ден на подобна среща Борисов даде да се разбере, че в ГЕРБ ще има обновление и именно младежите са гръбнакът на партията. Сега от ГЕРБ продължават да представят новите лица в партията, а в залата присъстваха представители от всички областни градове.

Младежите коментираха и рокадите в редица институции. "Аз не съм калинка", каза един от младежите, а Борисов отвърна, че това ще бъде доказано на изборите на 11 юли.

Борисов пък заяви, че страхът отново се завръща в хората. Поясни, че сега еднолична власт - точно като 44-та година - един човек определя кое е зле и кое добре.

Изтъкна, че МВР-шефът давал присъди предварително. "Оставихме пълна хазна", каза още той в отговор на твърденията на Радев, че ГЕРБ са оставили хазната празна.

Поясни, че са продължили всички техни политики - 50 лева за пенсионерите и мерките. Смените и рокадите пък били, за да предизвикат страх в администрацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай